Nye ledere skal udvikle kommunens idrætsfaciliteter

Foto: Holstebro Kommune. To nye idrætsmennesker - områdeleder for idrætsfaciliteter Louise Kjærsgaard Bertelsen og centerleder for Gråkjær Arena Claus Navntoft-Pedersen - er bl.a. ansat for at styrke kommunens strategi for idrætsfaciliteter.
dato

Holstebro Kommune har ansat to nye ledere, Louise Kjærsgaard Bertelsen og Claus Navntoft-Pedersen, for at styrke udviklingen af kommunens idrætsfaciliteter.

Bertelsen, tidligere kendt som kommunens 'Tilskudsmoster', skal nu udfolde kommunens facilitetsstrategi for idrætsanlæg og være kontakt til selvejende idrætsinstitutioner.

Navntoft-Pedersen, tidligere centerleder hos Stoholm Fritids-og Kulturcenter, skal lede Gråkjær Arena og Holstebro Idrætspark & Stadionhal.

Kommunen har fokus på at udvikle idrætsfaciliteterne, ikke kun fysisk, men også i forhold til ledelse, kompetencer og netværk.

Holstebro Kommune blev for nylig vurderet til at have landets 3. bedste udbud af idrætsfaciliteter af Idrættens Analyseinstitut.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/nye-ledere-skal-udvikle-kommunens-idraetsfaciliteter?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75171&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Sport,Bevægelse,Fritid
Kilde: Holstebro Kommune