Maskinførere søges til Ulfborg Kjærgaard

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger?

Og vil du gøre en forskel både for vores kursister og for entreprenørbranchen?

Så er det måske dig, vi mangler i vores team på Ulfborg Kjærgaard.

Vi søger to kolleger til vores maskinfører-team, hvor vi underviser på kurser inden for entreprenørbranchen samt på maskinføreruddannelsen. Du bliver en del af et mindre team, hvor I sammen fordeler opgaverne og planlægger undervisningen.

Din fremtidige kollega Casper Faaborg fortæller om jobbet her

Du er også meget velkommen til at ringe til uddannelseschef Kurt Thomsen på 2243 8791 for at høre mere om dine muligheder hos os.

Vi tilbyder dig

Et job hvor du gør en forskel i andres (arbejds)liv. Hver dag møder du kursister og kolleger, som deler din interesse for entreprenørarbejde og -maskiner. Når du deler ud af din viden og erfaring, får du rigtig meget retur fra kursisterne både på det faglige og personlige plan. Sammen med dine kolleger sørger du for, at kursisterne går herfra med ny viden og dermed er endnu bedre rustet til opgaverne i branchen.

Du får:

  • Stor indflydelse på din egen hverdag og på tilrettelæggelsen af din undervisning
  • God balance mellem arbejdsliv og fritid med faste mødetider
  • Fleksibel opgavefordeling i teamet
  • Gode muligheder for faglig og pædagogisk uddannelse / læring
  • Gode kolleger med et tæt, dagligt samarbejde og faglig sparring
Hvem er du?

Du har selvfølgelig bred erfaring fra entreprenørbranchen – og gerne med særligt kendskab til vejbygning og/eller rørlægning. Derudover har du:

  • en udadvendt personlighed
  • gå-på-mod og lyst til nye udfordringer og arbejdsopgaver
  • evne til at skabe gode relationer til både unge og voksne
  • eventuelt erfaring med 2D og 3D maskinstyring – eller lyst til at lære det
  • et godt forhold til IT
Du behøver ikke at have erfaring med at undervise, men det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med mennesker. Eventuelt har du erfaring med at arbejde med lærlinge, eller du har gennem fritidsaktiviteter vist evne til at skabe relationer til unge. Dine kolleger hjælper dig godt i gang i din nye rolle både i forhold til undervisningsmateriale, planlægning af undervisningen og meget andet.

Lidt om Ulfborg Kjærgaard

På Ulfborg Kjærgaard uddanner vi også asfaltører samt afholder kurser inden for det grønne område, teleskoplæsser og truck. Derudover flytter vi i foråret 2024 vores mobil- og tårnkran aktiviteter fra Hoverdal til Ulfborg. Samlet er vi ca. 18 faste og 10 løst tilknyttede medarbejdere på adressen. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder i mindre fag-teams, men hvor vi også har fokus på det gode tværgående samarbejde og arbejdsmiljø samt på at sikre, at eleverne og kursisterne får en god oplevelse.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere om jobbet som underviser, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Kurt Thomsen på telefon 2243 8791. Du må også meget gerne komme forbi og se vores faciliteter.

Vi har to ledige, faste stillinger med tiltrædelse snarest muligt efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Løn efter kvalifikationer og god pensionsordning.

Arbejdsstedet er Mercantec Ulfborg Kjærgaard, Lystlundvej 18, 6990 Ulfborg

Du søger stillingerne via linket ”søg stillingen”. Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende os et par linjer.

Vi har fokus på at være en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge uanset personlig baggrund.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mercantec, Lystlundvej 18, 6990 Ulfborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=168595&DepartmentId=10052&MediaId=2512&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5827962

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet