Lotte Lind bliver Holstebro Kommunes nye kultur- og fritidschef

Holstebro Kommunes nye kultur- og fritidschef, Lotte Lind, ved Det Gamle Rådhus og statuen "Kvinde på Kærre".
dato

Holstebro Kommune har valgt Lotte Lind som deres nye kultur- og fritidschef efter en intens ansøgningsproces med 28 kandidater. Lotte Lind, der har arbejdet i kommunen siden 2011, bringer en rig erfaring fra sin tidligere rolle som sekretariatschef for Børn og Unge.

Steinar Eggen Kristensen, direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked, udtrykker stor glæde over ansættelsen og fremhæver Lottes dybe lokalkendskab og erfaring med projekter, der matcher kommunens visioner på kultur- og fritidsområdet. Lotte har blandt andet ledet den lokale indsats for Danmarks Indsamling 2024, hvor Holstebro Kommune satte rekord i indsamlede midler.

Lotte Lind ser frem til at arbejde tæt sammen med politikere og kollegaer for at videreudvikle Holstebro som Danmarks førende kulturkommune. Hun understreger vigtigheden af fællesskaber og relationer i sit kommende arbejde.

Lotte Lind tiltræder sin nye stilling den 1. august og bor i Holstebro med sin mand og tre døtre, hvor hun også er aktiv bruger af kommunens kulturtilbud.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/lotte-lind-bliver-holstebro-kommunes-nye-kultur-og-fritidschef?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75786&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur,Fritid
Kilde: Holstebro Kommune