Vil du overraskes med nye læseoplevelser i din ferie?

dato

Biblioteket har et fantastisk tilbud: ferieposer fyldt med spændende bøger til dig i din ferie.

Traditionen tro tilbyder biblioteket ferieposer til ferien. Her kan du bestille bøger, magasiner, brætspil og film - lige til at tage med ud i sommerlandet. Tilbuddet gælder alle, der har brug for læsestof og underholdning i ferien

- Sommerferien er den perfekte tid til at få læst nogle gode bøger, men det kan være svært at vælge hvilke. Hos biblioteket er der altid hjælp at hente - vi finder bøger, som passer netop til dine ønsker.

- Det kan være krimi, drama, gys eller måske håndbøger om lystfiskeri. Det er i ferien, vi har tid til at læse og fordybe os i nye emner og fortællinger, fortæller Bibliotekar Ulla Soon-Ja Jespersen om ferieposen.

Bøger i stakkevis og nye læseoplevelser

De sidste par år har ferieposerne været yderst populære blandt lånerne, og allerede nu oplever biblioteket en stigende efterspørgsel efter inspiration til sommerferien.

Biblioteket sammensætter ligeledes særlig feriepose til børnefamilierne, som kan indeholde sjove og spændende bøger, tegneserier og højtlæsningsbøger samt populære brætspil som 'Jungle Speed' eller 'Olsen'. Der er helt sikkert noget for enhver smag og alder.

Sommerlæsning kun til dig!

Tilbuddet med ferieposer gælder alle, der har brug for læsestof og underholdning i ferien. Bestil ferieposen i dag, og vær sikker på at have masser af godt læsestof til din ferie.

Ferieposerne kan lånes fra mandag den 12. juni frem til fredag den 1. september på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek.

Ferieposen kan enten bestilles online - eller ved at udfylde en bestillingsseddel på dit lokale bibliotek. Husk ferieposen skal bestilles senest 3 dage før, du vil hente. Med en lånetid på 6 uger har du rigeligt med tid til at læse i din ferie - og dykke ned i alle de spændende materialer, du har lånt.

Kilde: Holstebro Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.