Udvidelse af Tvis Mølle Naturlaboratorium skal få endnu flere ud i naturen

Tvis Mølle Naturlaboratorium består af fire tematiserede lærings-laboratorier. Her er der krible-krable-dag i Vandlaboratoriet. (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Tvis Mølle Naturlaboratorium i Holstebro Kommune udvides med et Sundhedslaboratorium, takket være en donation på 3,78 millioner kr. fra Nordea-fonden.

Sundhedslaboratoriet vil skabe rammer for bevægelse, samvær og fordybelse for områdets mange brugere. Det består af tre platforme og et pulsspor, der er designet til at fremme forskellige aspekter af sundhed.

Disse inkluderer en shelterplads for fællesskab, et motionssted for fysisk træning, et pulsspor for motion og en meditations-oase for mental sundhed. Sundhedslaboratoriet vil være åbent og frit tilgængeligt 365 dage om året.

Det er placeret mindre end 5 km fra Holstebro bymidte, hvilket gør det til et ideelt sted for udeskole, foreningsaktiviteter, sundhedstilbud og friluftsliv.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/udvidelse-af-tvis-moelle-naturlaboratorium-skal-faa-endnu-flere-ud-i-naturen?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75253&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Fritid,Natur,Sundhed
Kilde: Holstebro Kommune