Sports- og fritidstøj fik nyt liv

Et udsnit af det indsamlede tøj, som blev givet videre til Grøn Bazar 2024 (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Idrætscenter Vest dannede rammen for, at alle kvit og frit kunne komme og finde det sport- og fritidstøj, sko og udstyr, som de stod og manglede til deres fritidsaktivitet.

Marts og april måned bød på tiltaget ”Tænk GRØNT Sammen”. Et tiltag der understøtter genbrug af tøj, sko og udstyr til sport- og fritidsaktiviteter. I marts blev der indsamlet ca. 123 kg tøj og en masse sko og udstyr. Det blev alt sammen frisket op og rengjort, inden det skulle gives videre til Grøn Bazar på Idrætscenter Vest. 

Bazar med aktiviteter for børn og voksne
Grøn Bazar fandt sted på Idrætscenter Vest den 20. april. Her fik en stor del af det indsamlede tøj, sko og udstyr en ny ejermand i løbet af formiddagen. Når børn og voksne havde fundet, hvad de kunne bruge, fik de rig mulighed for at blive hængende til en aktiv formiddag med fri leg i springcentret og hallen. Her stod blandt andet Holstebro Dragons klar til give en smag på Amerikansk Fodbold.

Det, som ikke blev givet videre, kan nu findes i Mødrehjælpens butik og hos Udsatterådets Tøj-Bixen.

Tak til alle der hjalp til
Jyske Banks filial i Holstebro og kommunens fritidspas-ordning Guide to Move var initiativtagerne bag ”Tænk GRØNT Sammen”, men de kunne ikke lykkedes med tiltaget uden en lang række fantastiske samarbejdspartnere:

  • Nomi4S for lån af indsamlingscontainere
  • Vognmand Brogaard for transport af indsamlingscontainere
  • Wiums Renseri for at rengøre tøjet
  • Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro for sortering af tøjet
  • TTH Holstebro og Holstebro Boldklub for fribilletter
  • Bilka Holstebro for kage
  • Holstebro Dragons for aktiviteter til Grøn Bazar
  • De lokale idrætsanlæg og biblioteker for at være indsamlingssteder
  • De lokale foreninger for at sprede budskabet

https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/sports-og-fritidstoej-fik-nyt-liv?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75736&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Sport,Fritid,Klima
Kilde: Holstebro Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.