Spærring af Kirkepladsen og Kirkestræde den 21. juni 2024

Foto: Holstebro Kommune.
dato

I forbindelse med det spændende arrangement "Active in the City" vil der være midlertidige trafikændringer i byens centrum.

Fredag den 21. juni fra kl. 15.00 til kl. 21.00 vil parkeringsarealerne samt Kirkestræde ved Asylgade være spærret. Dette tiltag er nødvendigt for at sikre en sikker og problemfri afvikling af arrangementet, som forventes at tiltrække mange deltagere og tilskuere.

"Active in the City" er en begivenhed, der fremmer fysisk aktivitet og fællesskab i byens rum. Arrangementet byder på en række aktiviteter, der spænder fra sportsudøvelser til kulturelle indslag, og det er en oplagt mulighed for borgere i alle aldre til at deltage og nyde en aktiv dag i byen.

For at minimere generne for byens trafikanter og beboere, opfordres alle til at planlægge deres transport i god tid og benytte alternative ruter i det nævnte tidsrum. Der vil være tydelig skiltning og vejledning på stedet for at lette omdirigeringen af trafikken.

Vi håber på forståelse og samarbejde fra alle, så "Active in the City" kan blive en succesfuld og mindeværdig oplevelse for hele byen.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/spaerring-af-kirkepladsen-og-kirkestraede?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75775&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Veje,Transport
Kilde: Holstebro Kommune