Nu skaber billeder igen glæde på plejecentrets gange

Alle glædede sig. Fra venstre Tom Bach Nielsen, bestyrelsesformand, Knud Videbæk, beboerkontakt til vennekredsen, Christina Thurid Rokkjær, plejecenterleder, Jens Kristian Hedegaard, udvalgsformand og Klaus Warming, venneforeningsformand. (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Efter en periode med tomme vægge på grund af brandsikkerhedsregler, er der nu igen billeder på gangene i plejecentret Beringshaven i Holstebro. Dette skaber glæde og atmosfære blandt både beboere og medarbejdere.

Social- og Sundhedsudvalgets formand, Jens Kristian Hedegaard, udtrykker sin glæde over, at der igen er noget smukt at se på.

Plejecenterleder, Christina Thurid Rokkjær, er også tilfreds med løsningen, der både tilgodeser beboernes behov og brandmyndighedernes krav. Hun fortæller om planer om at skabe vægmalerier i fællesarealerne, når der er samlet nok penge ind.

Bestyrelsesformand, Tom Bach Nielsen, roser det gode samarbejde mellem bestyrelsen, forvaltningen, politikerne og de frivillige i vennekredsen. Beboernes kontaktmand i vennekredsen, Knud Videbæk, er også glad for, at der igen er billeder på væggene, da mange beboere bruger dem som kendemærker til at finde rundt.

I alt vil der blive hængt 30-40 billeder op i plejecentrets fire fløje.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/nu-skaber-billeder-igen-glaede-paa-plejecentrets-gange?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75393&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Ældre
Kilde: Holstebro Kommune