Musikalsk gave til Holstebro

Koncert med orkestret Blood, Sweat, Drum + Bass i Orkestersalen på Holstebro Musikskole den 25. februar 2024 (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Holstebro Musikskole inviterer til en gratis koncert med det eksperimenterende orkester Blood Sweat Drum + Bass den 25. februar 2024 kl. 19.

Koncerten er en del af Vinterjazz under Copenhagen Jazz Festival og er en musikalsk gave til byen i anledning af Holstebro Byjubilæum.

Orkestret, ledet af Jens Christian ‘Chappe’ Jensen, er kendt for at udforske nye musikalske muligheder og har tidligere arbejdet med musik fra hele verden. Til koncerten vil de præsentere en blanding af jazz, klassisk og elektronisk musik, fremført af 26 dygtige musikere.

Koncerten vil også byde på musik af komponisten Per Carsten Nielsen og vil være en visuel og auditiv fest med mange forskellige klangfarver. Publikum kan forvente en energifyldt optræden med melodisk og malerisk musik.

Koncerten arrangeres af Jazzselskabet i Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium. For mere information og billetreservation, besøg https://jazz.dk/vinterjazz-2024/koncerter/530/.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/musikalsk-gave-til-holstebro?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75260&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune