Koster fra indbrud haves - ejere søges

Profilbillede
dato

Midt- og Vestjyllands Politi fremlyser et større antal koster, der formodes at stamme fra indbrud i Midt- og Vestjylland.

Hvis du har haft indbrud mellem den 1. januar 2023 og den 9. maj 2023 er det muligvis nogle af dine koster, Midt- og Vestjyllands Politi nu fremlyser. Kosterne formodes nemlig at stamme fra indbrud, der er blevet begået i det midt- og vestjyske i den periode. 

Kosterne er fundet ved ransagninger i relation til efterforskningen af en aktuel indbrudssag. I den forbindelse har Midt- og Vestjyllands Politi allerede identificeret to gerningssteder i Vemb og Ulfborg, hvor der har været indbrud.

De fremlyste koster kan stamme fra indbrud i hele Midt- og Vestjylland. 

Midt- og Vestjyllands Politi søger derfor personer, som har fået stjålet disse ting, og som kan genkende dem. Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør derfor billeder af kosterne i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mulige koster. Du kan se et udvalg af kosterne herunder – find flere her: 

Hittegods og tyvekoster

Borgere, der kan genkende kosterne, bedes kontakte politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnummer 4100-75311-00063-23.

 

Cognacfarvet stol, der formodes at stamme fra indbrud Tre blå stole, der formodes at stamme fra indbrudDiverste koster, der formodes at stamme fra indbrud Diverste koster, der formodes at stamme fra indbrud Viking af træ, der formodes at stamme fra indbrud

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi