Idræt for Sindet: Michael fandt håb og fællesskab gennem idræt

Foto: Michael Gravengaard Sø er aktiv i den nye Idræt for Sindet-forening..
dato

Idræt for Sindet er en ny idrætsforening i Holstebro Kommune, der primært er rettet mod mennesker med psykisk sårbarhed.

Foreningen blev stiftet den 21. februar 2024 og har allerede tiltrukket frivillige, instruktører og brugere. Foreningens formål er at skabe et trygt miljø, hvor psykisk sårbare kan møde ligesindede, bevæge sig, have det sjovt, få et afbræk i hverdagen og være med til at skabe og udvikle motionstilbud.

En af de frivillige er Michael Gravengaard Sø, der har oplevet en markant forvandling gennem idræt. Han har diagnoserne autisme og ADHD og har haft en svær opvækst.

Idræt og fællesskab har givet ham nyt mod på livet og han ser frem til at være med til at skabe glæde og udvikling for sig selv og andre i den nye forening.

Holstebro Kommune, Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI) og DGI bakker op om initiativet. Kommunen støtter med sekretariats- og konsulentbistand i opstartsfasen, mens DAI står bag Idræt for Sindet-konceptet og hjælper med at etablere foreningen.

DGI bakker også op om initiativet.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/idraet-for-sindet-michael-fandt-haab-og-faellesskab-gennem-idraet-1?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75257&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Bevægelse,Socialområdet,Sundhed
Kilde: Holstebro Kommune