Holstebro kommer sammen i kæmpetelt på Kirkepladsen

Foto: Holstebro Kommune.
dato

Fra den 8. til 14. juni 2024 vil Holstebro summe af liv og fællesskab, når "Kom Sammen-teltet" åbner dørene under Holstebro Festuge. Dette nye initiativ, der finder sted på Kirkepladsen ved rådhuset, inviterer alle borgere til at deltage i en række aktiviteter, der spænder fra sang og dans til strikning og spil.

Holstebro Festuge, som vender tilbage efter syv års pause, er en fejring af byens kultur og fællesskab. Under temaet "Drømme om fremtiden" vil festugen byde på en bred vifte af gratis events og oplevelser, der skal bringe byens indbyggere tættere sammen.

"Kom Sammen-teltet" er et centralt element i festugen og vil være åbent fra lørdag den 8. juni kl. 12.00 til fredag den 14. juni kl. 15.00.

Teltet kan rumme op til 150 mennesker og tilbyder en daglig skiftende tema, hvor man kan deltage i alt fra dans og musik til foredrag og kreative workshops. Der er ingen tilmelding nødvendig, og de fleste aktiviteter er gratis.

Programleder Morten Bramming ser "Kom Sammen-teltet" som en mulighed for at bygge bro mellem generationer og skabe nye fællesskaber. Han håber, at initiativet vil blive et fast indslag i fremtidige festuger og inspirere til mere samvær i byen.

For mere information og dagsprogram, besøg holstebro750.dk.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/holstebro-kommer-sammen-i-kaempetelt-paa-kirkepladsen?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75751&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Familie,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune