Henrik Pagh Mortensen fylder rundt

Foto: Holstebro Kommune. 50 års fødselaren Henrik Pagh Mortensen.

Henrik Pagh Mortensen, medlem af Holstebro Byråd for Socialdemokratiet, fejrer sin 50-års fødselsdag den 18. november. Han har været en del af byrådet siden 2022, hvor han sidder i Kultur- og Fritidsudvalget samt Erhvervs- og Turismeudvalget.

Han er også medlem af bestyrelsen for De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune.

Født i Herning og opvokset i Sunds, startede Mortensen sin karriere som butiksassistent i møbelbranchen. Han blev bestyrer af en møbelbutik som 18-årig og medejer af Kumo Møbler i Holstebro som 21-årig. Han solgte sin andel for to år siden.

Mortensen er også kendt i håndboldverdenen, hvor han som 22-årig blev en af Danmarks yngste dommere i herre- og dameligaen. Han har dømt omkring 1.000 ligakampe og over 200 internationale kampe.

I sin fritid holder Mortensen sig i form med løb og styrketræning, og bruger tid med sine tre børn og på bestyrelsesarbejde i Holstebro Handelsstandsforening og Spar Nord Fonden.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/henrik-pagh-mortensen-fylder-rundt-1?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75153&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Politik
Kilde: Holstebro Kommune