Guide to Move i nye farver

Det nye logo for Guide to Move, Holstebro Kommunes Fritidspasordning. (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Holstebro Kommunes fritidspasordning, Guide to Move, har fået nyt logo og farver, men fortsætter med at hjælpe børn og unge til en aktiv fritid.

Siden 2015 har omkring 350 børn og unge benyttet sig af ordningen, der tilbyder økonomisk støtte til kontingentbetaling. Fritidspasset er blevet det mest kendte element af ordningen, og det nye design skal understrege sammenhængen mellem Guide to Move og Fritidspas. Logoet inkluderer også andre fritidsaktiviteter end sport, som fiskeri, skak, spejder og cirkus.

Guide to Move har også lanceret "Bliv Velkomstforening – Styrk din forening" for at forbedre samarbejdet med foreningerne. De første 11 velkomstforeninger er allerede dannet, og de står klar til at hjælpe nye medlemmer med information og vejledning.

Guide to Move tilbyder to hjælpemuligheder: Fritidsvejledning og Fritidspas, der giver økonomisk støtte til kontingentbetaling. Hjælpen er for børn og unge med bopæl i Holstebro Kommune.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/guide-to-move-i-nye-farver?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75735&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Børn,Unge,Sport,Fritid
Kilde: Holstebro Kommune