Foreninger og organisationer går igen sammen om fokus på lighed og ligeværd

Holstebro bygger bro mellem foreninger og organisationer, når de sammen sætter fokus på lighed og ligeværd. (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Holstebro sætter fokus på lighed og ligeværd med initiativet "Lige i Holstebro". Fra 1.-15. marts vil byen være vært for en række aktiviteter, foredrag og samtaler, der fremmer ligestilling, ligeværd og lige muligheder for alle.

Initiativet er et samarbejde mellem forskellige foreninger og organisationer, der ønsker at bygge bro og skabe en mere inkluderende by.

Holstebro er kendt for sin mangfoldighed og ligeværdighed, både i befolkningen og i de kulturelle og sociale sammenhænge. Men ligeværdighed er ikke altid en selvfølge, og det er vigtigt at tage hånd om de steder, hvor der er plads til forbedring.

"Lige i Holstebro" vil sætte fokus på de positive initiativer i byen og inspirere til yderligere bidrag til en ligeværdig by. Aktiviteterne vil berøre en bred vifte af temaer, herunder køn og seksualitet, kunst, krop, erhverv, voldsproblematikker, økonomisk frihed og skønhedsstandarder.

Blandt deltagerne er Holstebro Bibliotek, Holstebro Udvikling, Slagteriet, Subhuset, Aura Holstebro, Holstebro Krisecenter, Trivselshuset, FH Vestjylland, Kondomeriet, Regnbuedivisionen, Nordisk Teaterlaboratorium, Holstebro Bydelsmødre, Anita Siig ApS, Nøgnt, Feministisk Bogklub og Holstebro Kunstmuseum.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/foreninger-og-organisationer-gaar-igen-sammen-om-fokus-paa-lighed-og-ligevaerd?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75262&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur,Sundhed
Kilde: Holstebro Kommune