En historie vokser frem, når Rasmus tegner til live musik

Thomas Agergaard , Rasmus Bregnhøi og Simon Toldam er klar til skyde vinterferien i gang med tegnekoncert på Strandingsmuseum St. George (Foto: Holstebro Kommune)
dato

Strandingsmuseum St. George i Thorsminde byder på en unik oplevelse i vinterferien.

Den kendte børnebogsillustrator Rasmus Bregnhøi vil tegne live til musik leveret af Thomas Agergaard og Simon Toldam. Publikum kan i en times tid fordybe sig i kunst og musik, mens en historie vokser frem på lærredet.

Tegnekoncerten er det første event i en række, der er koblet til museets nye særudstilling, Draget mod dybet. Udstillingen blander kunst, natur og kulturhistorie og fortæller om 1800-tallets vragdykkere og udforskningen af den undersøiske verden.

Fire kunstnere formidler deres syn på havet og den undersøiske verden gennem forskellige kunstformer. Tegnekoncerten er gratis for alle, og der vil være en blanding af gulv-, sidde- og ståpladser.

Fakta om tegnekoncerten 10.02.24
Tegnekoncerten finder sted i museets ankomstområde ved siden af museumsbutikken fra kl. 14.00-15.00 (ca.).

Pladserne vil være en blanding af gulv-, sidde- og ståpladser, som fordeles efter først til mølle.

Tegnekoncerten er gratis for alle.

Hvis gæsterne vil besøge museet og udstillingerne før eller efter tegnekoncerten, koster det 95 kr. per voksen. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind i følgeskab med en voksen.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/en-historie-vokser-frem-naar-rasmus-tegner-til-live-musik?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75259&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune