Blå Flag på tre af kommunens strande

Foto: Det Blå Flag er garanti for en ekstra god badestrand eller havn..
dato

Holstebro Kommune kan igen i år stolt hejse det Blå Flag på tre af deres strande; Thorsminde Strand, Spidsbjerg Strand og Bjerghuse Strand.

Det Blå Flag er et internationalt symbol på høj kvalitet af strand og badevand, og det er en garanti for, at der gøres en ekstra indsats for miljø, sikkerhed og information. Flagene vil vaje over strandene fra den 5. juni til den 1. september.

Hejsningen af det Blå Flag vil finde sted ved Strandingsmuseum St. George i Thorsminde den 5. juni kl. 11, hvor alle interesserede er velkomne. Thorsminde Fællesforening vil sørge for forplejning, og selve hejsningen vil blive foretaget af formanden for Natur-, Miljø- og Klimaudvalget, Karsten Filsø, sammen med en repræsentant for Blå Flag-komiteen.

Holstebro Kommune arbejder kontinuerligt med at sikre en god kvalitet af badevandet og med tiltag som strandrensning, redningsposter, flydetov, handicapadgang, affaldssortering og information omkring miljøaktiviteter og badesikkerhed. Disse tiltag har sikret kommunen det prestigefyldte Blå Flag.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/blaa-flag-paa-tre-af-kommunens-strande-1?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75741&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Turisme,Fritid,Miljø
Kilde: Holstebro Kommune