Bjarke er flyttet til Holstebro og satser millioner på ny tandlægeklinik

Foto: Tandlæge Bjarke Juul Larsen.
dato

Tandlægen Bjarke Juul Larsen har brudt med storbylivet i Aarhus og satser nu på en fremtid i Holstebro.

Sammen med kollegaen Jens Mølgaard Falkner har han investeret millioner i en ny tandlægeklinik på 500 kvadratmeter med 10 behandlingsrum. Bjarke ser en lys fremtid i Holstebro, som han mener er i rivende udvikling med byggeri af nye boliger.

Bjarke har også fundet privat lykke i byen, hvor han har giftet sig med ergoterapeuten Line og fået deres første barn, Emil. Han ser frem til at skabe et fagligt miljø og fællesskab i Holstebro, hvor han kan se sig selv de næste 40 år.

Den nye klinik har allerede taget i brug og har muliggjort ansættelse af flere medarbejdere, herunder to tandlæger, to tandplejere, seks klinikassistenter, en receptionist og en klinikkoordinator.

Bjarke er begejstret for Vestjylland, som han mener kan tilbyde noget særligt. Han er især glad for naturen og muligheden for at jage i Thy. Han ser frem til at bidrage til det lokale fællesskab i Holstebro.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/bjarke-er-flyttet-til-holstebro-og-satser-millioner-paa-ny-tandlaegeklinik?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75298&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Bosætning
Kilde: Holstebro Kommune